Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ден първи - Германия, 15.11.1998 г.
    Чувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди".
    Ще си отживея като аристократ!
    Ден първи - Германия, 15.11.1998 г., в края на работния ден, в края на конвейра:
    Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "Opel" на изхода на завода - това не е ...добре. Значи съм "Опел" - скапах!
    Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел":
    Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм!
    Ден трети - На ферибота за Италия:
    Отчаян съм - не само че съм "Опел", но и ме карат за продажба в Италия!
    Ден четвърти - Милано, Италия:
    Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ми ще гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря
    на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине.
    Ден четвърти - Милано, Италия:
    Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави олигофренчета,
    които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!?
    Ден пети - Милано, Италия:
    Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от Формула 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия!
    Ден шести - магистралата Милано-Торино:
    Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала!
    Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция:
    Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена:
    "Защото не са ми сменяли маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак се разтрепереха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди...
    Ден десети - на градско в Милано:
    Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп,
    на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа!
    Година първа:
    Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не!
    Година втора:
    Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не!
    Година трета:
    Карам без масло, а се чувствам... смазан!
    Година десета:
    Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"!
    Година петнадесета:
    Умрял съм - значи отивам в България!
    Година петнадесета, ноември, Горубляне:
    Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи!
    Година двадесета:
    Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник!
    Година двадесета, минавайки на червен светофар в София:
    Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка...
    п.п. Ще се видим в Ада!
    Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

• Лежи си Вуте под дървото на нивата и вика на жена си:
      -Пено,Пенооо-донеси линия и молив!
      Донесла му жената линия и молив,а той легнал по корем и казал:
      -Сега ми начертай пет водоравни линии отзад и над тях напиши a b c d e.
      Жената го направила.
      -А сега начертай пет отвесни линии и ги надпиши-1 2 3 4 5 .
      Пена и това направила и го попитала:
      -И сега какво ще правим?
      -Те сега ме почеши на b3!
      Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

• Тя: Кажи ми как се прави. Аз съм слушала само от приятелки.
        Той: Първо го вземи в ръце.
        Тя: Уф, каква гадост.
        Той: Няма нищо страшно. Сега хвани го за главичката с една ръка.
        Тя: Така? А сега какво?
        Той: До тук добре, сега го хвани и с другата ръка.
        Тя: Така ли?
        Той: Виждаш ли, справяш се.
        Тя: А сега какво?
        Той: Сега смучи.
        Тя: Шегуваш се!
        Той: Не се шегувам. Започвай да смучеш.
        Тя: Уф! И какво, другите така ли правят?
        Той: Да.
        Тя: Сигурен ли си?
        Той: Казах ти, имам опит. Не ми е за пръв път. Повярвай ми. Посмучи малко.
        Тя (смучейки): Нямм…
        Той: И как е?
        Тя: Соленичък….
        Той: Но е приятен на вкус, нали?
        Тя: Не е лош, а сега какво?
        Той: Сега разтвори крачетата.
        Тя: Така ли?
        Той: Така, само че повечко ги разтвори, иначе няма как да се стигне до там. Дай да ти покажа.
        Тя: А, ясно.
        Той: Ето така. А сега отново го взимаш в ръка…
        Тя: М-ммм…
        Той: Когато го измъкнеш, вземи го в устата…
        Тя: Аха-а….
        Той: О-о-о, това е…
        Тя: А с това жълтеникавото какво се прави? Гълта ли се?
        Той: Въпрос на вкус. Може да го глътнеш ако искаш.
        Тя: Ще пробвам….Мммм…вкусно, пробвай!
        Той: Не, не искам, не ми предлагай.
        Тя: (гледа обидено)
        Той: Гледай ме. Сега опитай да издърпаш с пръсти това розовото....
        Тя: О-о-о….
        Той: За да ти е по-лесно можеш да си помогнеш с устни
        Тя: Ммммм….
        Той: Може да посмучеш, понякога помага.
        Тя (смучейки): Мммм…
        Той: А-а-ах, свърши.
        Тя: Аха, усетих.
        Той: Вкусно ли беше?
        Тя: Честно казано, не беше зле.
        Той: Искаш ли още?
        Тя: Няма да откажа. Само, че защо трябва да е толкова сложно?
        Той: Но мило, нищо не може да се направи. Просто така се ядат раци...

145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Двама чукчи уловили морж.
          Хванали го за опашката и с мъка го влачат към селото, а двата зъба орат земята.
          Насреща им върви руснак и им казва:
          - Абе що не го теглите на обратно, за зъбите, по-лесно ще е ....
          Хванали го те за зъбите и започнали да го теглят.
          След малко ....
          - Абе тоя руснак много умен!
          - Абе той че е умен, умен е ама защо стигнахме отново на брега?

..............................

Двама чукчи се загубили в тайгата. Скитали, скитали, по едно време единия казал на другия:
          - Абе, дай да направим нещо за да ни открият.
          другият отговорил :
          - Ами добре, ти какво предлагаш, да викаме или да стреляме ?
          - Абе дай да стреляме - отговорил първият.
          Стреляли те и продължили да обикалят. След малко единият се сетил :
          - Хайде пак да стреляме, дано има ефект този път!
          Речено сторено, стреляли отново и продължили да се лутат. И така дълго време ходили стреляли, ходили, стреляли, по едно време първия се обадил:
          -Абе, я стига сме стреляли, че ни свършиха стрелите, дай да викаме!

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Двоместна Паладка Руска

ШЕРО4ИНА 1.50 ВЕСО4ИНА 160 И ДЪЛЙИНА 2.60 ПО4ТИ НОВА КАКТО СЕ ТОВА Е ЦЕНАТА МОЛЯ ДАНЕСЕ ОБАЖДАТ НЕСИрИОЗНИ ПИСНАХА МИ от Т О В А Е Ц Е Н А Т А ВИСОКИТИ ПРУТИ ГИ НЯМА НО КОЙТИ ЯА ИСКА щЕСИ НАПРАВИ ЛЕСНО Е

Източник
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Отива жена в бюрото по труда да кандидатства за работа като учителка. Служителят я пита:
              - Какво сте завършила?
              Тя:
              - ПУИ!
              Служителя:
              - ?
              Тя:
              - Пловдивски учителски институт.
              Служителя:
              - Добре, че не сте завършила в Хасково
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Върви си един мъж из Белфаст и хоп някой опира в гърба му пистолет. Следва въпрос:
                - Какъв си протестант или католик?
                Замисля се човека ,ако кажа католик, той може да е протестант и да ме гръмне, а ако кажа протестант, той може да е католик и пак да ме гръмне. Решил и рекъл:
                - Евреин.
                Отзад се чул радостен възглас:
                - Аллах Акбар , аз съм най-щастливият палестинец в този град.......

.................................................. ....

Мъж пийнал прилично с приятели. Те го "донесли" до вратата на дома му ...
                На сутринта се събужда в семейното легло, съблечен и завит. Става, влиза з кухнята и намира на масата топла закуска и кафе, както и бележка от съпругата си: "Скъпи ето 50 лв за дневни, ако не стигнат в палтото ми в гардероба има още. Надявам се закуската и кафето да ти харесат. Целувки."
                Невярващ на очите си мъжът влиза в детската и буди сина си:
                - Сине кажи ми моля те какво стана снощи?
                - Ами тате, прибраха те приятелите ти. Ти беше доста пийнал ... Мама те заведе в стаята и като почна да те съблича ти и каза: "Махни се курво, аз съм женен мъж"

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Гей влиза при лекаря и с тъничък гласец казва:
                  -Докторе, за резултата от теста за СПИН идвам!
                  -Мдаа, тук пише, че сте позитивен. Съжалявам!
                  -А как се лекува?
                  Докторът предписва лечение:
                  -Литър мляко се оставя на слънце един ден и после се пие. След това се ядат сливи, круши, престояло кисело мляко и много вода!
                  Оня си тръгва, а сестрата възкликва:
                  -Но, докторе, тук пише, че резултатът е негативен!
                  -Нищо, нека разбере за какво му трябва гъзът!
                  Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

• На лекция. Професорът:
                    - Един здрав бик оплодител е длъжен на ден да има по 12 "сеанса".
                    Женски глас от първия ред:
                    - Простете, професоре, колко?
                    - По 12.
                    - Повторете го, моля ви, да се чуе на последния ред.
                    Мъжки глас от последния ред:
                    - Извинявайте, професоре, за 1 крава ли става въпрос, или за 12 крави?
                    - Разбира се, че за 12 крави.
                    - Мерси, професоре. Повторете го, моля ви, да се чуе на първия ред.

.................................................

На летището. Мъж вижда ослепително красива жена и решава да я заговори:
                    - Добър ден.
                    - Добър ден.
                    - Дано не съм много нахален, но накъде летите?
                    - До Чикаго.
                    - Така ли... много интересно. И какво ще правите чак в Чикаго? Роднини?
                    - Не, не. Отивам на световен семинар на нимфоманките...
                    Тук мъжът леко се оцъкля и преглъща шумно.
                    - Кооолко интересно. На нимфоманките... Че какво толкова ще правите на този семинар?
                    - Е, как какво - аз съм една от главните лекторки, ще споделя своя опит с другите нимфоманки.
                    - Моля ви, дано не нахалствам, какво ще им говорите, бихте ли ми казали?
                    - Ами ще ви кажа, разбира се. Ще им докажа, че не испанците са най-издържливи в секса, а индианците издържат най-дълго. Имам доказателства, снимки, факти - всичко.
                    - Чудесно наистина, много интересно. Нещо друго ще им разказвате ли?
                    - Да, ще докажа и втората си теория, а тя е, че негрите изобщо не са с най-големите ... Най-надарени са гърците и имам неоспорими доказателства.... извинете, впрочем, ние така и не се запознахме...
                    - О... - казал мъжът - много се извинявам! Приятно ми е, аз съм Винету Пападопулос!
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:05.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Японец споделя впечатленията си от България:
                      - Уж изостанала държава, а хората - много умни. Влизаш в тоалетната - по стените решавали уравнения - навсякъде Х, У и някаква тяхна величина...
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Пиян сватбар към оркестъра:
                        - Искам да ми изпеете песента „Койо шиба Рака”!
                        След известен потрес, кратко объркване и бърз спор оркестърът обявил:
                        - А сега ще изпълним песента „Кой уши байрака”!

------------------------------------------------------

Млада двойка седят на най-тъмния, последен ред в киното.
                        - Скъпа, вече цял час седим тука, а ти не си ме целунала нито веднъж!
                        - Нали преди малко ти направих свирка!?
                        - На мен ли?!
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Кандидат за държавна служба - на интервюто вече изяснили всичко важно и му задават последни въпроси, касаещи здравословното му състояние:

- Алергичен ли сте към нещо?
                          - Да, към кофеин.
                          - Някакви травми, степен на инвалидност?
                          - Преди години бях на мисия в Авганистан и там гръмна една мина и ми отнесе тестисите, но сега съм добре.
                          - ОK - това е всичко, в понеделник в 10:00 заповядайте на работа.
                          - Но нали пише, че работното време е от 8 до 17?
                          - Да, но ние от 8 до 10 пием кафе и си ги драпаме, така че вие идвайте в 10.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Гей влиза при лекаря и с тъничък гласец казва:
                            -Докторе, за резултата от теста за СПИН идвам!
                            -Мдаа, тук пише, че сте позитивен. Съжалявам!
                            -А как се лекува?
                            Докторът предписва лечение:
                            -Литър мляко се оставя на слънце един ден и после се пие. След това се ядат сливи, круши, престояло кисело мляко и много вода!
                            Оня си тръгва, а сестрата възкликва:
                            -Но, докторе, тук пише, че резултатът е негативен!
                            -Нищо, нека разбере за какво му трябва гъза!

---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:25 ----------

В самолет на съседни седалки седят господин и малко момиченце. Господинът решил да се избъзика с хлапето:
                            - Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето?
                            - Добре! За какво искате да поговорим? - казало момиченцето, затваряйки току-що отворената книга.
                            - Ами, нека да поговорим за нещо интересно, например за атомната физика. - казал мъжът подсмихвайки се надменно.
                            - Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо: Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева, но имат различно ако. Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки. Как си обяснявате този феномен?
                            - Идея си нямам. - казал господинът изумен от интелигентността на момиченцето.
                            - Тогава как искате да си говорим за атомна физика, като Вие дори от лайна не разбирате нищо?!?.

Comment

• Главният лекар прави проверка на личния състав:

- Кардиолог?
                              - Тук.
                              - Травматолог?
                              - Тук.
                              - Очен лекар?
                              ....мълчание.
                              - Очен лекар?
                              ....мълчание.
                              - Петров, защо не се обаждаш?
                              - Защото аз не съм очен лекар а офталмолог.
                              - А каква е разликата?
                              - А вие, като сте гинеколог, ние п*ткин лекар ли ви викаме?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Доктор изнася лекция пред голяма аудитория в Оксфорд ...
                                - Храната, която ние поставяме в нашите стомаси ни убива постепенно от години. Червеното месо е пълно със стероиди и боя. Безалкохолни напитки разяждат лигавицата на стомаха. Китайската храна е заредена с мононатриевият глутамат - вкусът, който убива. Транс-мазнини и холестерол са катастрофални и никой от нас не осъзнава дългосрочните вреди, причинени от микроби в нашата питейна вода. Но, има едно нещо, което е най-опасното от всички и повечето от нас вече са го опитали или ще го ядат. Може ли някой тук да ми каже каква е храната, която ни причинява най-много мъка и страдания в продължение на години, след като я изядем?
                                След няколко секунди с тих приглушен глас 70-годишен мъж от предния ред вдигна ръка и тихо каза:
                                - Сватбената торта!!!

Comment

Working...
                                X